Supertilbud på service.

151123_rennesøybilsenter_outl

Åpningstider i sommer.

Fra mandag 29. juni til fredag 14. august avvikler vi årets sommerferier. Bemanningen i dette tidsrommet er veldig redusert. Det kan derfor være begrenset hvilke arbeidsoppgaver vi kan ta på oss gjennom sommeren. Men det er bare å ta en telefon til kundemottaker på 47821212 og forhøre deg om vi kan hjelpe.

Det er verdt å merke seg at i uke 30 er verkstedet stengt. Da har vi ikke bemanning.

Vi ønsker våre kunder en god sommer!       BusyBee

Den «nye» EU kontrollen.

Fra og med 8. juni blir EU kontrollen «ny».  Ikke ny i den forstand, men innholdet i kontrollveiledningen til mekanikerne blir mer omfattende. Dette gir oss en utfordring spesielt i tidsforbruk og prissetting.

Vi har besluttet å skille to gruppe biler. Biler inntil 3,5 t og biler fra 3,5 t – 7,5 t. Dette har sin årsak i at det er mer tidkrevende å kontrollere bobiler, lastebil/buss og store SUV.

Prisen vil også bli forskjellig; kr. 950,- for biler inntil 3,5 t og kr. 1 100,- for biler mellom 3,5 t – 7,5 t.

EU kontrollen er og blir en myndighets pålagt oppgave som verkstedet skal utføre etter de regler som står i Forskrift om periodisk kjøretøy kontroll. Det er to hovedpunkter som går igjen i kontrollen: miljø og sikkerhet.

Rennesøy Bilsenter vil beholde de prisene som nå er satt, men må også se nødvendigheten av en eventuell justering. Etterhvert vil regler og prosedyrer bli innskjerpet i tillegg til at vi vil bli påkrevd utstyrs investering som vil kreve kalibrering i henhold til ISO-17025. Da må kostnader vurderes på ny for eventuelt å justeres opp.

EU kontroll